Μουσική Α΄ Γυμνασίου

Μουσική Α΄ Γυμνασίου: Στη μουσική αγωγή και παιδεία σας είναι αφιερωμένο το διδακτικό πακέτο Μουσική Α’ Γυμνασίου που επιδιώκει να αναπτύσσεστε σύμμετρα, ολόπλευρα και σφαιρικά και να αρμενίζετε με ποικίλες μουσικές δραστηριότητες συνταιριασμένες σε ένα ευρύ φάσμα μουσικών εμπειριών.

Έτσι, ολοκληρώνεται η αισθητική σας καλλιέργεια, η χαρά και η μουσική ανάπτυξη που αποκτάτε από την επαφή σας με τον κόσμο των ήχων και των ρυθμών. Η οργάνωση και η έκφραση των συναισθημάτων σας, η εκτίμηση και η αγάπη για τη μουσική και για το ωραίο θα σας συντροφεύουν σε ένα ταξίδι γεμάτο από εκπλήξεις και θα είναι η μουσική σας παιδεία για τη χρονιά αυτή.

Ευχόμαστε να γεμίσει την ψυχή σας με μουσικές εμπειρίες και το επιλεγμένο υλικό του βιβλίου να σas εξασφαλίσει την ισορροπία και την ποιοτική διάσταση του τρόπου της σκέψης και της δράσηs σας.

Μουσική Α΄ Γυμνασίου

Α΄ ΓυμνασίουΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΒΙΒΛΙΑ Α ΤΑΞΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΜουσικήΜΟΥΣΙΚΗ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΜΟΥΣΙΚΗ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΤΗΜουσική Α΄ ΓυμνασίουΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ