Γαλλικά Α΄- Β΄ Γυμνασίου Τετράδιο Εργασιών

Γαλλικά Α΄- Β΄ Γυμνασίου Τετράδιο Εργασιών: Το μάθημα αυτό αποτελεί το πρώτο από τα τρία βήματα για την εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας στο Γυμνάσιο. Στόχος αυτού του μαθήματος είναι να αποτελέσει γέφυρα με τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει στο Δημοτικό και των γνώσεων που απαιτούνται ­για την περαιτέρω εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας.

Παράλληλα, αποτελεί και μια αυτόνομη εισαγωγή για όσους από εσάς δεν έχετε έρθει σε επαφή με τα γαλλικά. Η προσπάθειά της συγγραφικής ομάδας στηρίχθηκε σε όλες τις σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους εκμάθησης των ξένων γλωσσών, καθώς και στις κατευθύνσεις που έχει θέσει το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.

Η προσέγγιση της γλώσσας γίνεται μέσα από τη γνωριμία με το γαλλικό πολιτισμό που αποτελεί κομμάτι της κοινής μας ευρωπαϊκής ταυτότητας προκειμένου να αναπτύξετε διαπολιτισμική συνείδηση και κίνητρα εκμάθησης της γαλλικής γλώσσας.

Γαλλικά Α΄- Β΄ Γυμνασίου Τετράδιο Εργασιών

ACTION.FR-GRACTION.FR-GR 1Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΒΙΒΛΙΑ Α ΤΑΞΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΒΙΒΛΙΑ Β ΤΑΞΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΤΗ ΓΑΛΛΙΚΩΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΤΗ ΓΑΛΛΙΚΩΝ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΓαλλικάΓΑΛΛΙΚΑ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΙΒΛΙΑΓΑΛΛΙΚΑ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΓαλλικά Α΄ ΓυμνασίουΓαλλικά Α΄ Γυμνασίου Τετράδιο ΕργασιώνΓαλλικά Α΄- Β΄ ΓυμνασίουΓΑΛΛΙΚΑ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΙΒΛΙΑΓΑΛΛΙΚΑ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΓαλλικά Β΄ ΓυμνασίουΓαλλικά Β΄ Γυμνασίου Τετράδιο ΕργασιώνΤετράδιο ΕργασιώνΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΑΛΛΙΚΑ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΑΛΛΙΚΑ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ