Φυσική Αγωγή Α΄, Β΄, Γ΄ Γυμνασίου

Φυσική Αγωγή Α΄, Β΄, Γ΄ Γυμνασίου: Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου. Γράφτηκε για να δώσει τις πληροφορίες εκείνες που πρέπει να γνωρίζει κάποιος για να κατανοήσει την αξία της σωματικής άσκησης.

Σκοπός του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής είναι να απαντήσει στο ερώτημα γιατί πρέπει να γυμναζόμαστε στο σχολείο, στις διακοπές, στον ελεύθερο χρόνο μας και πάνω απ’ όλα όταν τελειώσει το σχολείο για όλη μας τη ζωή.

Το βιβλίο αυτό έρχεται να εμπλουτίσει τις γνώσεις μας για τη φυσική δραστηριότητα και τα σπορ, να δώσει νέες πληροφορίες και κυρίως να ευαισθητοποιήσει τους νέους για την αξία της άσκησης. Παράλληλα θα απαντηθούν ερωτήματα όπως: Γιατί είναι καλή η άσκηση; Τι προσφέρει στη σχολική μας ζωή, στην υγεία μας, στην ποιότητα της ζωής μας;

Τι θα μας προσφέρει η συστηματική άσκηση αύριο, όταν θα μεγαλώσουμε; Είναι γεγονός πως αν γνωρίσουμε τη σημασία της άσκησης, τότε θα την αγαπήσουμε πραγματικά.

Φυσική Αγωγή Α΄, Β΄, Γ΄ Γυμνασίου

Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΒΙΒΛΙΑ Α ΤΑΞΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΒΙΒΛΙΑ Β ΤΑΞΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΒΙΒΛΙΑ Γ ΤΑΞΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΓ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΦυσική ΑγωγήΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΤΗΦυσική Αγωγή Α΄ ΓυμνασίουΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΤΗΦυσική Αγωγή Β΄ ΓυμνασίουΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΤΗΦυσική Αγωγή Γ΄ Γυμνασίου