FAQ

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Βρείτε τις κατάλληλες απαντήσεις στην απορία σας παρακάτω. Αν δεν βρείτε λύση στο πρόβλημα σας τότε επικοινωνήστε μαζί μας …

Ορθή χρήση της σελίδας;

Για να κάνετε σωστή αναζήτηση στην σελίδα αρχικά επιλέξτε το βιβλίο για το οποίο ενδιαφέρεστε, μέσα στην ανάρτηση έχουμε τοποθετήσει όλα τα κατάλληλα links που θα σας βοηθήσουν (Λυσάρια, Βοηθήματα, Φύλλα Εργασίας, Εκπαιδευτικό Υλικό, Βίντεο κλπ.). Αν δεν καταφέρετε να βρείτε αυτό που θέλετε κάντε αναζήτηση μέσω της μπάρας που βρίσκετε στην ιστοσελίδα!

Πως θα μπορέσω να διαβάσω βιβλία της σελίδας;

Όλα τα αρχεία της σελίδας είναι σε μορφή PDF – DOC – FLASH

Τα βιβλία δεν ανοίγουν, τι να κάνω;

Μερικές φορές οι συσκευές ο όπως τάμπλετ, λαπτοπ, κινητό αλλά και σε Η/Υ δεν μπορούνε να κάνουν προβολή τα αρχεία των άρθρων. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι τα εξής > Refresh στον Browser > πατήστε F5 > Δοκιμάστε διαφορετικό Browser > Κάντε εκκαθάριση τον Browser.

• Μερικές φορές το αρχείο δεν ανοίγει λόγο του όγκου του

Πως θα μπορέσω να κατεβάσω τα βιβλία της σελίδας;

Πατήστε κάτω από το βιβλίο που υπάρχει η επιγραφή “Download“.

Μερικά βιβλία δεν κατεβαίνουν, τι συμβαίνει;

Μερικά βιβλία δεν μπορούν να κατέβουν, διαβάζονται μέσα από την σελίδα

Πως θα εκτυπώσω ένα βιβλίο - Φύλλα Εργασίας;

Πρώτα πρέπει να κατεβάσετε το αρχείο και μετα να το εκτυπώσετε

Βρήκα ένα άρθρο που μου ανήκει;

Αν εντοπίσατε κάποιο άρθρο το οποίο έχει δημιουργηθεί από εσάς η κάποιο κομμάτι του άρθρου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να βρούμε λύση στο πρόβλημα, να είστε σίγουρος/η ότι τίποτα δεν έχει γίνει εσκεμμένα και ότι έχουμε όλη την καλή διάθεση να λύσουμε το πρόβλημα.