Ζωγραφική με ζώα

Ζωγραφική με ζώα – Ήρθε η ώρα για ζωγραφική! Οι μικροί μας καλλιτέχνες που τους αρέση η Ζωγραφική με ζώα θα πάρουν μαρκαδόρους και μπογιές και θα ζωγραφίσουν τα αγαπημένα τους ζωάκια τα οποία στη συνέχεια θα διακοσμήσουν το παιδικό δωμάτιο. Εσείς δεν έχετε παρά να εκτυπώσετε τις ζωγραφιές!

Ζωγραφική με ζώα

Τι καλύτερο από το να ζωγραφίζει ένα παιδί. Με αυτόν τον τρόπο ξεδιπλώνει το ταλέντο του και αυξανονται οι κινητικές του δεξιότητες, ειδικά όταν είναι σε αρκετά μικρή ηλικία.

Τίποτε δεν συγκρίνεται με την περηφάνια που νιώθει το παιδί όταν εσείς κρεμάτε το αριστούργημα που έχει φτιάξει στο ψυγείο.

Μέσα από τη ζωγραφική τα παιδιά μαθαίνουν να βελτιώνουν το συντονισμό των χεριών και των ματιών τους, ενώ βελτιώνουν και τους μυς των δακτύλων τους.

Αν τα παιδιά σας λατρεύουν τις τίγρεις, τις ζέβρες, τις μαϊμούδες και άλλα ζώα της ζούγκλας, δεν έχετε παρά να τους εκτυπώσετε τις παρακάτω χρωμοσελίδες.

Όλα τα παιδιά λατρεύουν τη ζωγραφική και το σχέδιο, αλλά πολλά από αυτά προσπαθούν πολύ χωρίς επιτυχία. Είναι πολύ σημαντικό να βοηθήσετε τα παιδιά σας όσο μπορείτε για να αναπτύξουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.

Αλλά μην νομίζετε ότι δεν μπορείτε να τα βοηθήσετε επειδή δεν ξέρετε πώς να ζωγραφίζετε. Στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο εύκολο από ότι νομίζετε – απλά πρέπει να μάθετε να χρησιμοποιείτε κάποια βασικά σχήματα και να τα συνδυάζετε σωστά. Σας έχουμε ετοιμάσει κάποια σχέδια που σας δείχνουν βήμα-βήμα πώς να ζωγραφίζετε διάφορα ζώα.

Ξεκινήστε με μολύβι και στη συνέχεια περάστε τις εξωτερικές γραμμές πιο έντονες. Ίσως μέχρι το τέλος να μην είναι μόνο το παιδί σας που θα μάθει να ζωγραφίζει!

Αφήστε τα να χρωματίσουν τις ζωγραφιές τους με ό,τι χρώματα θέλουν εκείνα. Εξάλλου οι επιλογές τους μαρτυρούν πολλά για τον χαρακτήρα τους.

εικονες για ζωγραφικηζώαζωγραφιες για εκτυπωση pdfζωγραφιες για εκτυπωση πιτζαμοηρωεςζωγραφιες για κοριτσιαζωγραφιες με γατεςζωγραφιες με ζωα με μολυβιζωγραφιες με ζωα της ζουγκλαςζωγραφιες με ζωα της θαλασσαςΖωγραφικήΖωγραφική με ζώα