Σχέδια για ζωγραφική

σχέδια για ζωγραφική , ζωγραφική για παιδιά , δωρεάν ζωγραφιές για εκτύπωση

Σχέδια για ζωγραφική: Όλα τα παιδιά λατρεύουν τη ζωγραφική και το σχέδιο, αλλά πολλά από αυτά προσπαθούν πολύ χωρίς επιτυχία. Είναι πολύ σημαντικό να βοηθήσετε τα παιδιά σας όσο μπορείτε για να αναπτύξουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.

Σχέδια για ζωγραφική

Αλλά μην νομίζετε ότι δεν μπορείτε να τα βοηθήσετε επειδή δεν ξέρετε πώς να ζωγραφίζετε. Στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο εύκολο από ότι νομίζετε – απλά πρέπει να μάθετε να χρησιμοποιείτε κάποια βασικά σχήματα και να τα συνδυάζετε σωστά. Σας έχουμε ετοιμάσει κάποια σχέδια που σας δείχνουν βήμα-βήμα πώς να ζωγραφίζετε διάφορα ζώα.

Όλα τα σχέδια μπορείτε να τα κάνετε αντιγραφή και επικόλληση σε work για να τα εκτυπώσετε

Ξεκινήστε με μολύβι και στη συνέχεια περάστε τις εξωτερικές γραμμές πιο έντονες. Ίσως μέχρι το τέλος να μην είναι μόνο το παιδί σας που θα μάθει να ζωγραφίζει!

Οι απανταχού μικροί καλλιτέχνες, λατρεύουν τα κολπάκια που τους διευκολύνουν να φτιάξουν όμορφες ζωγραφιές. Έχουμε λοιπόν βάσιμες υποψίες ότι το παιδί σας θα αγαπήσει τους δέκα παρακάτω τρόπους να ζωγραφίσει ζωάκια. Όλα τα σχέδια ξεκινούν από έναν απλό κύκλο και προσθέτοντας λίγες και απλές σχεδιαστικά λεπτομέρειες, σε έξι απλά βήματα δέκα διαφορετικά ζώα παίρνουν ζωή στο παιδικό μπλοκ ζωγραφικής!

Ιδέες για ζωγραφική

Ζωγραφική με δακτυλομπογιές. Ο πιο εύκολος τρόπος να ξεκινήσει ένα παιδί να ζωγραφίζει με τα δάχτυλα είναι να καλύψετε μια επιφάνεια με παχύ στρώμα μπογιάς και να το αφήσετε να ζωγραφίσει πάνω σε αυτή. Παλιοί δίσκοι σερβιρίσματος και κομμάτια πλαστικού ή πλαστικοποιημένες επιφάνειες αποτελούν καλές επιφάνειες για ζωγραφική. Αν χρησιμοποιείτε χαρτί, πρέπει να είναι αρκετά χοντρό.

Η μπογιά επίσης πρέπει να είναι πυκνής σύστασης. Μπορείτε να αγοράσετε ειδικές νερομπογιές πυκνής σύστασης που ονομάζονται δακτυλομπογιές ή μπογιές ειδικές για χρωματισμό τροφίμων

Σε μερικά παιδιά στην αρχή δεν αρέσει να λερώνουν τα χέρια τους. Αφήστε το παιδί σας να χρησιμοποιήσει κάτι με το οποίο να ζωγραφίσει ή να προσπαθήσει να ζωγραφίσει μια απλή εικόνα και αφήστε το να βάλει με τα δάχτυλα βούλες χρώματος πάνω στη ζωγραφιά.

Ζωγραφική με στάξιμο μπογιάς. Κάνετε τη μπογιά να είναι αραιή και να κυλάει εύκολα. Δείξτε στο παιδί σας πώς να βάλει μια σταγόνα μπογιά πάνω στο χαρτί και μετά κουνήστε ελαφρά το χαρτί, ώστε να κυλήσει η μπογιά στην επιφάνειά του και να δημιουργήσει διάφορα σχέδια.

Φυσήξτε τη μπογιά. Βάλτε σταγόνες αραιής μπογιάς πάνω στο χαρτί ώστε να κυλάει εύκολα και χρησιμοποιείστε ένα καλαμάκι για να τη φυσήξετε και να σχηματιστούν διάφορα σχέδια.

Ψεκάστε τη μπογιά. Βουτήξτε μια οδοντόβουρτσα μέσα σε αραιή μπογιά και μετά περάστε τα δάχτυλά σας πάνω από το μπογιατισμένο βουρτσάκι, ώστε να ψεκαστεί η μπογιά στο χαρτί. Προσπαθήστε να φτιάξετε σχήματα στο χαρτί τοποθετώντας αντικείμενα πάνω του πριν το ψεκάσετε.

Αόρατες εικόνες. Χρησιμοποιείστε ένα λευκό κερί για να ζωγραφίσετε μια αόρατη εικόνα σε μια κόλλα χαρτί. Μετά καλύψτε την επιφάνεια του χαρτιού με αραιή μπογιά και η εικόνα θα εμφανιστεί.

Ουράνιο τόξο. Χρησιμοποιείστε ένα χοντρό πινέλο για να καλύψετε ολόκληρη την επιφάνεια ενός χαρτιού με νερό, μετά χρωματίστε με διαφορετικά χρώματα σε τόξα αφήνοντας μικρά κενά μεταξύ τους. Παρακολουθείστε καθώς τα τόξα σταδιακά θα ενώνονται μεταξύ τους σχηματίζοντας ουράνιο τόξο.

δωρεάν ζωγραφιές για εκτύπωσηζωγραφιες για εκτυπωσηζωγραφιες για εκτυπωση pdfζωγραφιες για παιδια δημοτικουΖωγραφικήΖωγραφικη για παιδιαΖωγραφικη για παιδια disneyΖωγραφικη για παιδια στον υπολογιστηζωγραφικήγιαπαιδιάΣχέδιαΣχέδια για ζωγραφικήσχεδια ζωγραφικης για κοριτσιασχεδια ζωγραφικης για μεγαλουςσχεδια ζωγραφικης λουλουδιασχέδιαγιαζωγραφική