Οικιακή Οικονομία Β΄ Γυμνασίου

Οικιακή Οικονομία Β΄ Γυμνασίου: Το μάθημα της Οικιακής Οικονομίας θα βοηθήσει τα παιδιά της Β΄ Γυμνασίου να οργανώνουν το χρόνο τους με στόχο να μάθουν να διαχειρίζονται καλύτερα τη ζωή τους.

Θα πλουτίσει τις γενικές και ειδικές γνώσεις τους σχετικά με την αξία του φυσικού περιβάλλοντος όπως και του πολιτισμικού περιβάλλοντος όπου θα μάθουν πως μπορούν να το προστατεύουν και να το διαφυλάττουν.

Θα τούς δοθεί η δυνατότητα να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανθρώπινη υγεία όπως για παράδειγμα τα διατροφικά στοιχεία και τη σημασία της σωστής πρόσληψής τους στην καθημερινότητά μας.

Οικιακή Οικονομία Β΄ Γυμνασίου

Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΒΙΒΛΙΑ Β ΤΑΞΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΤΗ ΟΙΚΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΒΙΒΛΙΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΟικιακή ΟικονομίαΟΙΚΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΟΙΚΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΤΗΟικιακή Οικονομία Β΄ ΓυμνασίουΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΣΧΟΛΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΙΚΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ