Ήμερα οικογένειας Κατασκευές

Ήμερα οικογένειας Κατασκευές: Μια όμορφη ενασχόληση για τα παιδιά είναι το γενεαλογικό δέντρο. Μαθαίνουν ποια είναι τα μέλη της οικογένειας τους και πολλές φορές όταν έχουν θέσει περιορισμένες θέσεις στο δέντρο το οποίο έχουν φτιάξει, τότε επιλέγουν τα μέλη τα οποία θέλουν υπάρχουν μέσα στο οικογενειακό δέντρο.

Ήμερα οικογένειας Κατασκευές

Η δομή ενός σωστού οικογενειακού δέντρου ξεκινά πρώτα από του Α” βαθμού συγγένειας, με τα μέλη μαμά, μπαμπά, αδέλφια να εμφανίζονται πιο κοντά στο πρόσωπο το οποίο έχει αναλάβει τη σύνθεση του. Έπειτα, είθισται να τοποθετούνται οι παππούδες και οι γιαγιάδες της οικογένειας και αμέσως μετά οι αγαπημένοι θείοι και θείες με τα ξαδέλφια. Κάποιοι προσθέτουν και τον/τη νονά/νονό και καλά κάνουν, γιατί η θέση του/της πρέπει να είναι πολύ κοντά στο παιδί.

Θέλοντας να σας κάνουμε δημιουργική αυτή την ημέρα αλλά και τις επόμενες σας παρουσιάζουμε ένα δέντρο για το κατεβάσετε και να κάνετε εκεί τη δική σας σύνθεση των ατόμων που αποτελούν την οικογένεια σας.

Πολλοί στο ΝηπιαγωγείοΔημοτικό μπορούν να το ζωγραφίσουν και να δημιουργήσουν ένα δικό τους δέντρο!!!

Διάλεξε το δέντρο που σου αρέσει και πάνω του κόλλησε φωτογραφίες τις οικογένειας σου και των συγγενών σου. Στην συνέχεια μπορείς να το βάλεις σε ένα όμορφο καδράκι και να το βάλεις στον τοίχο του δωματίου σου.

Διαλέξτε το δέντρο που σας αρέσει:

γενεαλογικό δέντροΉμερα οικογένειαςΉμερα οικογένειας ΚατασκευέςΉμερα οικογένειας φύλλα εργασίαςΚατασκευέςοικογενειακό δέντρο κατασκευήπος να φτιαξω το γενεαλογικο δεντρο μου