Γράμμα αϊ Βασίλη νηπιαγωγείο

Γράμμα αϊ Βασίλη νηπιαγωγείο: Τα τελευταία χρόνια τα Ελληνικά Ταχυδρομεία δέχονται τα γράμματα που προορίζονται για τον Αϊ Βασίλη. Τα γράμματα συγκεντρώνονται στο ειδικό κόκκινο κουτί που έχει τοποθετηθεί έξω από τα ταχυδρομεία.

Η υπηρεσία των ΕΛΤΑ για τον Άϊ Βασίλη εκτός απ’ ότι δέχεται τα γράμματα απαντά κιόλας σ’ αυτά. Μετά το τέλος των γιορτών κάθε παιδί λαμβάνει ένα γράμμα- κάρτα από τον αγαπημένο του Άγιο Βασίλη! Αν ήσαστε λοιπόν από αυτούς που συντηρείτε τον μύθο του Άι-Βασίλη και του γράμματος, απλά γράψτε του και στείλτε το με τα Ελληνικά ταχυδρομεία. Μην ξεχάσετε να γράψετε την διεύθυνση σας για να μπορέσουν να σας στείλουν το γράμμα -απάντηση!

Γράμμα αϊ Βασίλη νηπιαγωγείο

Πλησιάζουμε προς τις γιορτές των Χριστουγέννων και μια σύνηθης πρακτική που ακολουθοάμε στις τάξεις του δημοτικού σχολείου, εμείς οι εκπαιδευτικοί, είναι να ζητάμε από τα παιδιά να γράψουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη.

Εσύ ήσουν …καλό παιδί φέτος; Και να ήσουν και να μην ήσουν, το ίδιο κάνει! Για σένα μάλλον δε θα’ρθει ο Αη Βασίλης, αλλά που ξέρεις, μπορεί να έρθει, να σου αφήσει μια νέα χρονιά γεμάτη Υγεία, και να φύγει αθόρυβα. Αυτό θα ήταν το καλύτερο δώρο!

Επειδή όμως για τους μικρούς μας φίλους ο Αη Βασίλης πάλι θα ‘ρθει, βρες και εκτύπωσε ένα γράμμα για τον Αη Βασίλη. Καθίστε μαζί με τα βλαστάρια σου, όλοι, οικογενειακώς, και γράψτε ο καθένας το δικό του γράμμα για τον Άγιο Βασίλη. Ταχυδρομήστε το και αφήστε τα στην αγωνία μέχρι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Όλα τα καλά παιδιά θα πάρουν, αν όχι αυτά που ζήτησαν, κάτι που θα τους αρέσει και πολλή-πολλή αγάπη! Ίσως και σοκολατίτσες!

Γράμμα αϊ Βασίλη νηπιαγωγείο

αϊ ΒασίληΓράμμαΓράμμα αϊ Βασίλη νηπιαγωγείοΓραμμα για τον αγιο βασιλη εκτυπωσηΓράμμα στον άγιο βασίληΓραμμα στον αγιο βασιλη 2020Γραμμα στον αγιο βασιλη jumboΓραμμα στον αγιο βασιλη ταχυδρομειο κυπρουΓραμμα στον αη βασιλη βιβλιογραμμα στον αη βασιλη ψυχογιοςΝηπιαγωγείοΠαραμονή της Πρωτοχρονιάςφακελος για γραμμα στον αγιο βασιλη