Χριστουγεννιάτικες Κατασκευές Άγιος Βασίλης

Χριστουγεννιάτικες Κατασκευές Άγιος Βασίλης: Ελπίζουμε ότι εσείς και τα παιδιά σας θα μετράτε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα τον Δεκέμβριο αφού κάνατε αυτό το αξιολάτρευτο Santa Beard Christmas Countdown Craft .

Χριστουγεννιάτικες Κατασκευές Άγιος Βασίλης

Τετράγωνη εικόνα δύο χειροτεχνιών αντίστροφης μέτρησης Χριστουγέννων με γενειάδα Santa, το ένα στο επίκεντρο μπροστά από το άλλο που δεν είναι στο επίκεντρο.

Τα παιδιά σας λατρεύουν να μετράνε τις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου; Αυτή η χριστουγεννιάτικη αντίστροφη τέχνη αντίστροφης μέτρησης από χάρτινη πλάκα, χαρτόνι, μπάλες από βαμβάκι, χάρτινες αλυσίδες και το Elmer’s Glue είναι ιδανική για να διατηρεί τα παιδιά ενθουσιασμένα για τα Χριστούγεννα όλο το μήνα.

Απλά κόψτε έναν σύνδεσμο της χάρτινης αλυσίδας κάθε μέρα με ψαλίδι και όταν φτάσετε στο τέλος της γενειάδας του Αϊ-Βασίλη είναι η ημέρα των Χριστουγέννων.

[Αυτό το σκάφος δημιουργήθηκε αρχικά ως χορηγία για το Elmer και δημοσιεύθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2015. Έκτοτε έχει ενημερωθεί για την κατάργηση όλων των διαφημιζόμενων συνδέσμων, το κείμενο του σεμιναρίου έχει ενημερωθεί, έχουν προστεθεί επιπλέον φωτογραφίες και ένα εκπαιδευτικό βίντεο. ]

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΤΕ

Διαβάστε τον εύκολο βήμα-προς-βήμα οδηγό μας παρακάτω για να φτιάξετε το δικό σας σκάφος αντίστροφης μέτρησης Santa. Φροντίστε να παρακολουθήσετε τον οδηγό βίντεο μέσα σε αυτήν την ανάρτηση προτού ξεκινήσετε επίσης.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

  • χάρτινο πιάτο
  • χρώμα σάρκα
  • πινελο
  • κόκκινο και λευκό χαρτόνι
  • λευκό αντίγραφο χαρτί
  • μπάλες βαμβακιού
  • συρραπτικο
  • ψαλίδια
  • googly μάτια
  • κόλλα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  ΤΟΥ PAPER PLATE SANTA CRAFT

1. Ξεκινήστε ζωγραφίζοντας τον εσωτερικό κύκλο της χάρτινης πλάκας σας με το χρώμα σας με σάρκα. Αφήστε την πλάκα χαρτιού στην άκρη για να στεγνώσει το χρώμα.

2. Τοποθετήστε το κόκκινο χαρτόνι σας οριζόντια και κόψτε το έτσι ώστε να έχετε ένα κομμάτι πλάτους 4 ιντσών και ένα κομμάτι πλάτους 7 ιντσών. Το κομμάτι 4 ιντσών θα χρησιμοποιηθεί για το πουκάμισο Santa. Κόψτε ένα τρίγωνο από το κομμάτι 7 ιντσών για το καπέλο Santa.

3. Κόψτε μια μικρή λωρίδα κατά μήκος της κορυφής της πλάκας χαρτιού για να δημιουργήσετε μια ευθεία άκρη.

4. Κόψτε 25 λευκές λωρίδες από το αντίγραφο του χαρτιού σας, η κάθε μία περίπου 1 ίντσα επί 7 ίντσες. Βγάλτε έξι από τις λωρίδες γύρω από το κάτω μέρος της χάρτινης πλάκας και στερεώστε τις στη θέση τους για να αρχίσετε να φτιάχνετε τη γενειάδα Santa. Τώρα χρησιμοποιήστε το Elmer του Glue Stick για να κολλήσετε τα υπόλοιπα 19 κομμάτια. Προσθέστε κάποια κόλλα στο τέλος κάθε λωρίδας, τραβήξτε τη μέσα από έναν από τους υπάρχοντες κύκλους χαρτιού και κολλήστε τη λωρίδα για να κάνετε έναν άλλο κύκλο στην αλυσίδα χαρτιού.

Μπορείτε να σχεδιάσετε τη γενειάδα αλυσίδας χαρτιού για τον Άγιο Βασίλη σας με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξετε με τις 25 ταινίες χαρτιού. Εάν θέλετε να ακολουθήσετε το σχήμα αλυσίδας χαρτιού γενειάδας Santa, συνδέστε τις ταινίες χαρτιού ως εξής:

  • Σειρά 1 – 2
  • Σειρά 2 – 5
  • Σειρά 3 – 5
  • Σειρά 4 – 5
  • Σειρά 5 – 5
  • Σειρά 6 – 2

Χρησιμοποιήστε την τελευταία λωρίδα χαρτιού για να συνδέσετε τους δύο κάτω κύκλους στην 3η και 4 η σειρά μαζί.

5. Χρησιμοποιήστε το συρραπτικό σας για να συνδέσετε το κόκκινο ορθογώνιο πουκάμισο Santa στην πλάκα χαρτιού σας κάτω από τη γενειάδα Santa. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το κόλλα σας για να κολλήσετε το τρίγωνο καπέλο στο πάνω μέρος του προσώπου Santa. Διπλώστε το πάνω μέρος του καπέλου Santa προς τα κάτω και χρησιμοποιήστε κάποια σχολική κόλλα για να κολλήσετε μια βαμβακερή μπάλα στο τέλος του καπέλου.

6. Πιέστε μια γραμμή του Elmer του School Glue κατά μήκος της κορυφής της χάρτινης πλάκας σας στη βάση του καπέλου Santa. Τοποθετήστε μια γραμμή από βαμβάκι κατά μήκος της γραμμής κόλλας. Πιέστε μια άλλη γραμμή σχολικής κόλλας στο κάτω μέρος της χάρτινης πλάκας πάνω από τα συρραπτικά σας και τοποθετήστε μια άλλη σειρά από βαμβακερές μπάλες κατά μήκος της γραμμής κόλλας.

7. Κόψτε έναν κύκλο 3 ιντσών από το λευκό χαρτόνι σας για χρήση για το μουστάκι και στη συνέχεια κόψτε τον κύκλο στο μισό. Κολλήστε τα μισά του κύκλου στη μέση του προσώπου Santa ως μουστάκι. Κόψτε έναν κύκλο 1 ίντσας από το κόκκινο χαρτόνι σας και κολλήστε τον στη μέση του μουστάκι για την κόκκινη μύτη του Αϊ-Βασίλη. Χριστουγεννιάτικες Κατασκευές Άγιος Βασίλης

8. Τελειώστε το Santa Beard Countdown Craft κολλώντας τα γοητευτικά μάτια στο πρόσωπο του Αϊ-Βασίλη.

Κάθετη εικόνα που δείχνει ένα σκάφος αντίστροφης μέτρησης Santa γενειάδας στο μπροστινό μέρος στο επίκεντρο και ένα στο πίσω μέρος εκτός εστίασης. Λέξεις “Santa Beard Christmas Countdown” στην κάτω αριστερή γωνία.

Κολλήστε τον Άγιο Σάντα σας σε έναν τοίχο ή στερεώστε ένα κορδόνι και κρεμάστε το κάπου που θα βλέπετε κάθε μέρα στο σπίτι σας. Έναρξη πρώτης Δεκ ου και κάθε μέρα μετά, ψαλίδι χρήση για να κόψει μία από τις αλυσίδες χαρτί από τη γενειάδα Σάντα. Όταν τελειώσετε το κόψιμο της τελευταίας ταινίας αλυσίδας χαρτιού, είναι η ημέρα των Χριστουγέννων!

Santa Beard Christmas Countdown CraftΆγιος ΒασίληςΧριστουγεννιάτικες κατασκευέςΧριστουγεννιάτικες Κατασκευές Άγιος Βασίλης