Χριστουγεννιάτικες κατασκευές Νηπιαγωγείο

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές Νηπιαγωγείο: Ήταν τόσο διασκεδαστικό να καθίσω με όλα τα παιδιά και να φτιάξω αυτό το απλό Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τα παιδιά τείνουν να απομακρύνονται από τη χειροτεχνία αυτές τις μέρες, οπότε όταν συμφωνούν να φτιάξουν κάτι μαζί μου, γίνεται αρκετά αστείο.

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές Νηπιαγωγείο

Προμήθειες που θα χρειαστείτε:

  • Μπλε, πράσινο, λευκό και καφέ χαρτόνι
  • Χριστουγεννιάτικο δέντρο μοτίβο εκτυπώσιμο
  • Ψαλίδια
  • Κόλλα
  • Glitter Glue
  • Πούλιες
  • Κατάλοιπα διακορευτή
  • Star Glitter Foam Sticker

Κατευθύνσεις:

1. Ξεκινήσατε κόβοντας ένα χιονισμένο λόφο από το λευκό χαρτόνι σας και κολλήστε το στο κάτω μέρος του χαρτιού μπλε χαρτόνι σας. Στη συνέχεια κόψτε έναν καφέ κορμό δέντρου και κολλήστε τον στο χιονισμένο λόφο μας.

2. Έκανα ένα απλό τρίγωνο μοτίβο για να φτιάξω τα δέντρα μας. Μπορείτε να το κατεβάσετε ΕΔΩ . Το εκτύπωσα σε πράσινο χαρτί χαρτόνι.

3. Κόψτε τα τρίγωνα. Χρησιμοποιήστε το ψαλίδι σας για να κόψετε σχισμές στο κάτω μέρος των τριγώνων. Κολλήστε τα πάνω από τον κορμό του δέντρου από μεγάλο σε μικρό.

4. Τοποθετήστε το αστέρι Glitter Foam Sticker στο πάνω μέρος του δέντρου σας. Τώρα διακοσμήστε το δέντρο σας με Sparkly Glitter Glue και πούλιες.

5. Για να ολοκληρώσετε το έργο τέχνης σας, προσθέστε χιόνι κολλώντας κύκλους διάτρησης λευκών οπών σε όλο το χαρτί σας.

5 εύκολες ιδέες αποκριών για παιδιά

Τα παιδιά αποφάσισαν επίσης να προσθέσουν έναν χιονάνθρωπο στο έργο τους με τα απορρίμματα χαρτιού. Είναι τόσο δημιουργικοί!

Βάζουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας σήμερα, έτσι αρχίζει να μοιάζει πολύ με τα Χριστούγεννα γύρω από το σπίτι μας. Χριστουγεννιάτικες κατασκευές Νηπιαγωγείο

εντυπωσιακες χριστουγεννιατικες κατασκευεςευκολες χριστουγεννιατικες κατασκευες για το σπιτιευκολες χριστουγεννιατικες κατασκευες με απλα υλικαΝηπιαγωγείοοι καλυτερες χριστουγεννιατικες κατασκευες για παιδια προσχολικης ηλικιαςπρωτοτυπες χριστουγεννιατικες κατασκευεςΧριστουγεννιάτικες κατασκευέςχριστουγεννιατικες κατασκευες για το σπιτιχριστουγεννιατικες κατασκευες με κουκουναριαχριστουγεννιατικες κατασκευες με ρολο χαρτι υγειαςΧριστουγεννιάτικες κατασκευές Νηπιαγωγείοχριστουγεννιάτικο δέντρο