Επαναληπτικές Ασκήσεις Δ Δημοτικού

Φύλλα εργασίας δωρεάν για όλους τους μαθητές

Επαναληπτικές Ασκήσεις Δ Δημοτικού: Δωρεάν φύλλα εργασίας για τη Γλώσσα – Μαθηματικά – Ιστορία της Δ Δημοτικού προς αποθήκευση και εκτύπωση για μαθητές, γονείς και δασκάλους.

Εκπαιδευτικό υλικό Ελληνικής γλώσσας Δ δημοτικού και ασκήσεις για εκτύπωση. Υλικό, ασκήσεις,εργασίες και παιχνίδια για την πρώτη ανάγνωση παιδιών. Εκπαιδευτικό υλικό για παιδιά με ή χωρίς μαθησιακές δυσκολίες/ δυσλεξία/ ελλειματική προσοχή/ υπερκινητικότητα/ ΔΕΠΥ. Υλικό για το δάσκαλο Δ δημοτικού,τον ειδικό παιδαγωγό, το γονιό και το μαθητή. Βοηθήματα γλώσσας Δ δημοτικού.

Καρτέλες,παιχνίδια και ασκήσεις για ΣΥΛΛΑΒΕΣ και ΛΕΞΕΙΣ. Ενώνω καρτέλες συλλαβών και φτιάχνω λέξεις. Φύλλα εργασίας και βοηθήματα για την ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ των παιδιών. Παιχνίδια τόμπολας με λέξεις. Επαναληπτικές ασκήσεις δημοτικού κ.α. Εκπαιδευτικό υλικό Δ δημοτικού και ασκήσεις. Δωρεάν, προς εκτύπωση.

Αντίστοιχα περιλαμβάνουν Φυλλάδια Εργασιών με Ασκήσεις για κάθε ενότητα του σχολικού βιβλίου που θα διευκολύνουν τον γονέα και τον μαθητή στην κατανόηση του μαθήματος αλλά και στην επανάληψη.

Είναι προσαρμοσμένες στο αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών, ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν πρώτη γραφή και ανάγνωση με παιγνιώδη και ευχάριστο τρόπο. Πολλές από αυτές τις εργασίες είναι κατάλληλες για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες!

Επαναληπτικές Ασκήσεις Δ Δημοτικού

Για να εκτυπώσετε κάντε Δεξί κλίκ πάνω στην εικόνα που επιθυμείτε και επικόλληση στο word (εκτύπωση)

Επαναληπτικές ασκήσεις Γλώσσας

Λίγα λόγια για την Γλώσσα: Βασικός στόχος της Γλώσσας Δ΄ Δημοτικού είναι να αναπτυχθεί η ικανότητα του μαθητή να διαβάζει με ευχέρεια και ακρίβεια και να κατανοεί κείμενα αυξανόμενης αναγνωστικής δυσκολίας. Επίσης, να χρησιμοποιεί την ικανότητα αυτή στα άλλα μαθήματα και στον κοινωνικό του χώρο.

Επαναληπτικές ασκήσεις Μαθηματικά

Λίγα λόγια για τα Μαθηματικά: Με το μάθημα Μαθηματικά Δ΄ Δημοτικού οι μαθητές επιδιώκεται: Να απαγγέλλουν, να διαβάζουν, να γράφουν και να διατάσσουν αριθμούς μέχρι το 10.000. Να εκτελούν τις πράξεις της πρόσθεσης και της αφαίρεσης φυσικών αριθμών που δεν ξεπερνούν το 1.000. Να γνωρίσουν τα κλάσματα και τους δεκαδικούς αριθμούς στους δεκαδικούς αριθμούς. Να εξοικειωθούν με τον αλγόριθμο του πολλαπλασιασμού και της διαίρεσης φυσικών αριθμών. Να γνωρίζουν και να χρησιμοποιούν τις μονάδες μέτρησης μήκους, χρόνου και μάζας. Να αναγνωρίζουν ένα μοτίβο και να διαπιστώνουν ότι η διαδικασία επανάληψης συνεχίζεται επ’ άπειρον. κλπ…

Επαναληπτικές ασκήσεις Ιστορίας

Λίγα λόγια για την Ιστορία: Στην Ιστορία Δ΄ Δημοτικού οι μαθητές επιδιώκεται: Να εκτιμήσουν την αξία της συνεργασίας και των κοινών δεσμών. Να ευαισθητοποιηθούν απέναντι στα δημιουργήματα της εποχής. Να συσχετίσουν γεγονότα της κλασικής εποχής με παρόμοια γεγονότα της σημερινής εποχής και να προβούν σε δυνητικές γενικεύσεις.
Ασκήσειςασκησεις γλωσσας δ δημοτικου για εκτυπωσηγλωσσα γ δημοτικου ασκησεις γραμματικηςΔ΄ ΔημοτικούΕπαναληπτικές ΑσκήσειςΕπαναληπτικές ασκήσεις pdfΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΕπαναληπτικές Ασκήσεις Δ Δημοτικού pdfεπαναληπτικες ασκησεις δ δημοτικου γλωσσαεπαναληπτικες ασκησεις δ δημοτικου ιστοριαςεπαναληπτικες ασκησεις δ δημοτικου μαθηματικαΕργασίεςμαθηματικα δ δημοτικου ασκησεις ανα ενοτηταΥλικό