Χημεία Γ Λυκείου Λύσεις

Σχολικό βοήθημα για την Χημεία κατεύθυνσης Γ Λυκείου με λύσεις όπου βιβλίο αυτό περιέχει τις απαντήσεις των ερωτήσεων και τις λύσεις των ασκήσεων του σχολικού βιβλίου.

Η Χημεία της Κατεύθυνσης στηρίζεται άμεσα στη Χημεία της Γενικής Παιδείας της οποίας αποτελεί όχι ακριβώς συνέχεια αλλά συμπλήρωση και εμβάθυνση. Απευθύνεται πλέον σε μαθητές οι οποίοι επέλεξαν τη Χημεία ως ένα είτε κύριο είτε ως απαιτούμενο μάθημα για τον κύκλο των μεταλυκειακών τους σπουδών.

Συνεπώς όλοι οι τεθέντες στόχοι και αντικειμενικοί σκοποί στη Γενική Χημεία εξακολουθούν να ισχύουν και στη Χημεία της Κατεύθυνσης. Μία νέα παράμετρος η οποία υπεισέρχεται είναι ότι τα μαθήματα αυτά της κατεύθυνσης θα πρέπει να λειτουργήσουν σαν μια εισαγωγή των αντίστοιχων μαθηματων που θα ακολουθήσουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι απαντήσεις των ερωτήσεων είναι πολύ αναλυτικές, ώστε ο μαθητής που τις διαβάζει να κάνει μια καλή επανάληψη της θεωρίας.

Οι απαντήσεις στηρίζονται πάντοτε στους ορισμούς και στα κείμενα του σχολικού βιβλίου, ώστε να είναι σύμφωνες με τον τρόπο που πρέπει να δοθεί από τον μαθητή απάντηση σε ένα θέμα των εξετάσεων.

Χημεία Γ Λυκείου Λύσεις

βοήθημα Χημείας κατεύθυνσης Γ ΛυκείουΓ ΛΥΚΕΙΟΥΓ' Λυκείου ΒοηθήματαΛΥΣΕΙΣΧημείαΧημεία Γ Λυκείουχημεια γ λυκειου ασκησεις απαντησειςχημεια γ λυκειου εφαρμογες λυσειςχημεια γ λυκειου λυμενες ασκησειςχημεια γ λυκειου λυσειςΧημεία κατεύθυνσης Γ Λυκείου