Μαθηματικά Ε΄ Δημοτικού – Πρώτο τεύχος

Μαθηματικά Ε΄ Δημοτικού – Πρώτο τεύχος: Στόχος στα Μαθηματικά Ε΄ Δημοτικού είναι στο τέλος του μαθήματος οι μαθητές να μπορούν: Να απαγγέλλουν, να διαβάζουν, να γράφουν και να διατάσσουν φυσικούς μέχρι το 1.000.000.000, καθώς επίσης κλασματικούς και δεκαδικούς αριθμούς.

Εκπαιδευτικά βίντεο ανά ενότητα (playlist)

Να εκτελούν τις πράξεις της πρόσθεσης, της αφαίρεσης, του πολλαπλασιασμού και της διαίρεσης φυσικών, κλασματικών και δεκαδικών αριθμών.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για παίξετε (PLAY)

Να εκτελούν πρόσθεση και αφαίρεση συμμιγών αριθμών. Να υπολογίζουν τα πολλαπλάσια του 2, 3, 4, 5, …, 10 και να γνωρίζουν ποιοι αριθμοί διαιρούνται με το 2, το 5 και το 10….

Λυσάρια:

Ο σκοπός της διδασκαλίας των Μαθηματικών Ε Δημοτικού εντάσσεται στους γενικότερους σκοπούς της Εκπαίδευσης και αφορά τη συμβολή στην ολοκλήρωση της προσωπικότητας του μαθητή και την επιτυχή κοινωνική ένταξή του, εφόσον τα Μαθηματικά: Ασκούν τον μαθητή στην μεθοδική σκέψη, στην ανάλυση, στην αφαίρεση, στη γενίκευση, στην εφαρμογή, στην κριτική και στις λογικές διεργασίες και τον διδάσκουν να διατυπώνει τα διανοήματά του με τάξη, σαφήνεια, λιτότητα και ακρίβεια…

Μαθηματικά Ε΄ Δημοτικού – Πρώτο τεύχος

ΒΙΒΛΙΑ Ε ΤΑΞΗΣΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΕ΄ ΔημοτικούΜαθηματικάΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΜαθηματικά Ε΄ ΔημοτικούΠρώτο τεύχοςΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ