Εικαστικά Α’ & Β’ Δημοτικού – Τετράδιο Εργασιών

Εικαστικά Α’ & Β’ Δημοτικού – Τετράδιο Εργασιών – Μικροί μας φίλοι Οι σελίδες του τετραδίου σας είναι ανοιχτές και περιμένουν τις δικές σας δημιουργίες. Με αφορμή όσα είδατε και μάθατε στο βιβλίο των εικαστικών θα φτιάξετε το προσωπικό σας τετράδιο τέχνης.

Ένα τετράδιο που θα φυλάξετε και θα σας περιμένει πάντα να σας θυμίζει -κάθε φορά που θα το ανοίγετε- ότι υπήρξατε και εσείς μικροί δημιουργοί. Τα χρωματιστά μολύβια, οι μαρκαδόροι, τα παστέλ, τα χρωματιστά χαρτιά θα απλωθούν σε όλες τις σελίδες του τετραδίου σας. Θα γράψουν γραμμές, θα σχεδιάσουν σχήματα και θα στολίσουν με χρώματα το δικό σας κόσμο.

To βιβλίο αυτό είναι γεμάτο ζωγραφιές και όμορφες εικόνες. Άλλες είναι φωτογραφίες από τη φύση, άλλες από δημιουργίεςπου έφτιαξε ο άνθρωπος για τις καθημερινές του ανάγκες και άλλες δείχνουν έργα τέχνης που έφτιαξαν μεγάλοι καλλιτέχνες.

Θα παρατηρήσετε πράγματα που τα ξέρετε αλλά ίσως δεν τα είχατε προσέξει πολύ. Θα ανακαλύψεττε καινούργιες γνώσεις, θα θαυμάσετε την ομορφιά που υπάρχει γύρω σας σε απλά πράγματα και θα καταλάβετε ότι όλοι οι καλλιτέχνες διδάχθηκαν από τη φύση και δημιούργησαν τα έργα τους εμπνευσμένοι από αυτήν.

Θα δείτε πολλές ζωγραφιές και κατασκευές που έφτιαξαν παιδιά σαν εσάς.

Με αφορμή αυτά τα έργα μπορείτε και εσείς να φτιάξετε τα δικά σας και να γίνετε μικροί δημιουργοί που θα παρατηρείτε, θα πειραματίζεστε, θα ψάχνετε και θα δημιουργείτε με φαντασία στο σχολείο και στον ελεύθερο χρόνο σας.

Εικαστικά Α’ & Β’ Δημοτικού – Τετράδιο Εργασιών

Α' ΔημοτικούΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΒ΄ ΔημοτικούΒΙΒΛΙΑ Α ΤΑΞΗΣΒΙΒΛΙΑ Β ΤΑΞΗΣΒΙΒΛΙΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΒΙΒΛΙΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΕικαστικάΕικαστικά Α' ΔημοτικούΕΙΚΑΣΤΙΚΑ Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΤετράδιο ΕργασιώνΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ