Μουσική Β΄ Δημοτικού – Τετράδιο Εργασιών

Μουσική Β΄ Δημοτικού – Τετράδιο Εργασιών: Κάθε παιδί, από τη στιγμή της γέννησής του, βιώνει μέσα στο οικογενειακό και το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον του ποικίλες εμπειρίες σ­χετικά με τη μουσική.

Τα σύγχρονα μέσα αναπαραγωγής της μουσικής, τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, το παιχνίδι με τους ενηλίκους και τους συνομηλίκους και τα εκπαιδευτικά προγράμματα των βρεφονηπιακών σταθμών, μουσικών σχολών κτλ. εκθέτουν από πολύ μικρή ηλικία τα παιδιά σε ένα πλήθος μουσικών ερεθισμάτων.

Κατά την είσοδό τους στην εκπαίδευση τα παιδιά δέχονται την επίδραση της οργανωμένης πια Μουσικής Αγωγής, που συνίσταται στην προγραμματισμένη και συνειδητή προσπάθεια ανάπτυξης των μουσικών δεξιοτήτων και της μουσικής αντίληψής τους και διαμόρφωσης μιας θετικής στάσης απέναντι στη μουσική.

Η ποιότητα των πρώτων εμπειριών του παιδιού όσον αφορά την οργανωμένη Μουσική Αγωγή στο Νηπιαγωγείο και τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού είναι καίριας σημασίας όχι μόνο για τη μετέπειτα μουσική του ανάπτυξη, αλλά και για την ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητάς του.

Μουσική Β΄ Δημοτικού – Τετράδιο Εργασιών

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΒ΄ ΔημοτικούΒΙΒΛΙΑ Β ΤΑΞΗΣΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΜουσικήΜΟΥΣΙΚΗ Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΜουσική Β΄ ΔημοτικούΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΤετράδιο ΕργασιώνΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ