Αγγλικά Στ΄ Δημοτικού

Αγγλικά Στ΄ Δημοτικού: Το βιβλίο που έχεις στα χέρια σου έχει στόχο να σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις γνώσεις που έχεις ήδη αποκτήσει αλλά και να οικοδομήσεις νέες γνώσεις όχι μόνο για τη γλώσσα αλλά και για τον κόσμο γύρω σου.

Εκπαιδευτικό Λογισμικό – πατήστε στην εικόνα για να παίξει (START)

Γι’ αυτό η συγγραφή του βιβλίου στηρίχτηκε όχι μόνο στους γραμματικούς κανόνες και τις λεξιλογικές ασκήσεις αλλά και σε γνώσεις που έχεις ή που αποκτάς μέσα από όλα τα μαθήματα του σχολικού προγράμματος.

Αγγλικά Στ΄ Δημοτικού – Τετράδιο Εργασιών (DOWNLOAD)

Άλλωστε, όπως έχεις κιόλας συνειδητοποιήσει, δεν μαθαίνουμε απλά απομνημονεύοντας και επαναλαμβάνοντας μηχανικά, αλλά κατανοώντας και αναλύοντας τις πληροφορίες που παίρνουμε με κάποιον τρόπο από το περιβάλλον μας μέσω της Αγγλικής γλώσσας.

Επιπλέον, επειδή δεν μαθαίνουμε μόνο όταν βρισκόμαστε στο σπίτι, στο σχολείο ή σε κάποια βιβλιοθήκη μόνοι μας, αλλά και όταν συνεργαζόμαστε σε ομάδες, με άλλα άτομα με τα οποία μοιραζόμαστε κοινά ενδιαφέροντα, κοινούς μαθησιακούς στόχους, το βιβλίο περιέχει πολλές ομαδικές δραστηριότητες.

Αγγλικά Στ΄ Δημοτικού

ΑγγλικάΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ PUPILS BOOKΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΑγγλικά Στ΄ ΔημοτικούΒΙΒΛΙΑ ΣΤ ΤΑΞΗΣΒΙΒΛΙΟ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΒΙΒΛΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΤΗ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΤΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣτ΄ ΔημοτικούΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ