Αγγλικά Στ΄ Δημοτικού – Τετράδιο Εργασιών

Αγγλικά Στ΄ Δημοτικού – Τετράδιο Εργασιών: Ο σχεδιασμός του βιβλίου της Αγγλικής γλώσσας βασίστηκε σε βιώματα που έχουν παιδιά της ηλικίας σου και προτείνει τη συνεχή συνεργασία με τους συμμαθητές σου.

Έτσι, στις ενότητες του βιβλίου θα βρεις δραστηριότητες που πρέπει να πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο μιας ομάδας ή σε συνεργασία με κάποιο/α συμμαθητή/τριά σου, με σκοπό να επικοινωνήσετε με εργαλείο την Αγγλική γλώσσα.

Θα ­χρειαστεί λοιπόν κάποιες φορές να διαβάσεις ένα κείμενο και να το σχολιάσεις με τους συνεργάτες σο­υ ή, ακόμη, να γράψετε και να βελτιώσετε μαζί μια διαφήμιση, ένα γράμμα, να συνθέσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να πάρετε αποφάσεις για κάποιο ζήτημα κλπ.

Αγγλικά Στ΄ Δημοτικού – Τετράδιο Εργασιών

ΑγγλικάΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ WORKBOOKΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΑγγλικά Στ΄ ΔημοτικούΒΙΒΛΙΑ ΣΤ ΤΑΞΗΣΒΙΒΛΙΟ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΒΙΒΛΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΤΗ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΤΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣτ΄ ΔημοτικούΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΤετράδιο ΕργασιώνΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ