Μουσική Γ΄ & Δ΄ Δημοτικού – Τετράδιο Εργασιών

Μουσική Γ΄ & Δ΄ Δημοτικού – Τετράδιο Εργασιών: Η ιστορία της μουσικής ξεκινάει παράλληλα με την ανθρώπινη ύπαρξη και τον πολιτισμό. Η μουσική ήταν και είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής του ανθρώπου παίζοντας ιδιαίτερο και ση­μαντικό ρόλο σε όλες τις καθημερινές του δραστηριότητες από την αρχαιότητα ως σήμερα.

Εκπαιδευτικό Λογισμικό – Μουσικής Α΄- Στ΄ Δημοτικού PLAY

Η ανάγκη για μουσική δημιουργία και έκφραση μέσω αυτής παρουσιάστηκε σε όλους τους λαούς και τους πολι­τισμούς. Οι πρώτοι μουσικοί ήχοι για τον άνθρωπο υπήρξαν οι ήχοι της φύσης και της φωνής του, ε­νώ τα πρώτα μουσικά όργανα έγιναν τα χέρια και το σώμα του – ήχοι που έγιναν χορός, ποιήματα, τραγούδια και πλαισίωσαν τις θρησκευτικές τελετές, τις γιορτές, τους αγώνες και τις κατακτήσεις του.

Η μουσική έγινε μέσο έκφρασης και εξωτερίκευσης συναισθημάτων αποδίδοντας εικόνες και συ­γκινήσεις, μέσο επικοινωνίας και κοινωνικοποίησης, έγινε παράδοση, εξέλιξη, πρόοδος και πολιτισμός, έγινε παγκόσμια γλώσσα με δύναμη μεταφέροντας μηνύματα, αξίες και αρχές ανά τους αιώνες.

Μουσική Γ΄ & Δ΄ Δημοτικού – Τετράδιο Εργασιών

ΜουσικήΜουσική Γ΄ & Δ΄ ΔημοτικούΜουσική Γ΄ ΔημοτικούΜουσική Γ΄ Δημοτικού – Τετράδιο ΕργασιώνΜουσική Δ΄ ΔημοτικούΜουσική Δ΄ Δημοτικού – Τετράδιο ΕργασιώνΤετράδιο Εργασιών