Ευκλείδεια Γεωμετρία Β Λυκείου Λύσεις Ασκήσεων

Ευκλείδεια Γεωμετρία Β Λυκείου Λύσεις Ασκήσεων: Το τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας περιέχει τις λύσεις των ασκήσεων του σχολικού σας βιβλίου. Αν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να αποτελέσει πολύτιμη βοήθεια στην προσπάθειά σας vα καταλάβετε τις γεωμετρικές έννοιες που εισάγονται στο βιβλίο σας και να τις χρησιμοποιήσετε δημιουργικά.

Σε καμία περίπτωση το τεύχος των λύσεων δεν πρέπει να χρησιμοποιείται στην πρώτη δυσκολία που παρουσιάζει μία άσκηση ή για να καλύψει την “επιμέλεια” ενός μαθητή προς τον καθηγητή του στο σχολείο.

Βοηθήματα που θα σας λύσουν τα χέρια:

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τις λύσεις των ασκήσεων πρέπει να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη μεθοδολογία. Αρχικά, προσπαθήστε να λύσετε την άσκηση με διαφορετικούς τρόπους αντιμετώπισης. Αν αποτύχετε κάντε μία επανάληψη στην αντίστοιχη θεωρία για να διαπιστώσετε ότι δεν έχετε κενά. Κατόπιν, ξαναπροσπαθήστε την άσκηση διαβάζοντας και την υπόδειξη που βρίσκεται στο τέλος του σχολικού βιβλίου.

Αν πάλι δυσκολεύεστε να λύσετε την άσκηση, τότε διαβάστε την ολοκληρωμένη λύση της.

Ευκλείδεια Γεωμετρία Β Λυκείου Λύσεις Ασκήσεων

Β ΛυκείουΕυκλείδεια ΓεωμετρίαΕυκλείδεια Γεωμετρία Β ΛυκείουΕυκλείδεια Γεωμετρία Β Λυκείου Λύσεις ΑσκήσεωνΛύσεις Ασκήσεων