Βοήθημα Μαθηματικά Α΄ Γυμνασίου με Λύσεις

Βοήθημα Μαθηματικά Α΄ Γυμνασίου με Λύσεις: Η σύνταξη ενός βιβλίου Μαθηματικών για τα παιδιά της Α Γυμνασίου είναι σίγουρα μια μεγάλη πρόκληση για τον κάθε εκπαιδευτικό που ασχολείται χρόνια με την δευτεροβάθμια εκπαίδευση και είναι σε θέση να γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας μαθητής κατά την διαδικασία εκμάθησης αυτού του γνωστικού αντικειμένου.

Οι δυσκολίες γίνονται ακόμη περισσότερες όταν κανείς σκεφθεί την τάξη. Η Α Γυμνασίου είναι μια μεταβατική τάξη για τον Έλληνα μαθητή και όπως και σε άλλα κύρια μαθήματα έτσι και στα Μαθηματικά καλείται να καλύψει εν είδει επανάληψης την ύλη του Δημοτικού και παράλληλα να προχωρήσει σε νέες έννοιες που θα του χρησιμεύσουν για να συνδεθεί με τις επόμενες τάξεις του Γυμνασίου.

Προς αυτήν την κατεύθυνση εργαστήκαμε και στο παρόν βιβλίο…

Βοήθημα Μαθηματικά Α΄ Γυμνασίου με Λύσεις

Α΄ ΓυμνασίουΒοήθημαΒΟΗΘΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΒΟΛΟΝΑΚΗΛΥΣΑΡΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΛΥΣΑΡΙΑ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΛΥΣΕΙΣΜαθηματικάΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΛΥΣΕΙΣΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝΜαθηματικά Α΄ ΓυμνασίουΜαθηματικά Α΄ Γυμνασίου ΛύσειςΣΧΟΛΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ