Φυσική Γ Γυμνασίου – Επαναληπτικές ασκήσεις και διαγωνίσματα

Φυσική Γ Γυμνασίου – Επαναληπτικές ασκήσεις: Φίλε Μαθητή, ελπίζουμε ότι προσέρχεσαι στα μαθήματα της Φυσικής της Γ Γυμνασίου με μεγάλο ενδιαφέρον για τη συνέχεια και μερικοί από εσάς μάλιστα έχετε ήδη αισθανθεί ότι το “οδοιπορικό” αυτό της Επιστήμης που ξεκινήσατε, θα επιθυμούσατε να το συνεχίσετε σε όλη σας τη ζωή.

Αυτό το “σκίρτημα” όταν συνοδεύεται από καλές επιδόσεις στο σχολείο, οι παιδαγωγοί το ονομάζουν “κλίση προς την επιστήμη” η οποία πρέπει να καλλιεργηθεί με περισσότερη μελέτη και συνεργασία με τους καθηγητές σας.

Ιδιαίτερα απευθυνόμενοι σε όσους από εσάς αποκομίσατε από τα μαθήματα της Φυσικής της Β Γυμνασίου περισσότερες απορίες και ερωτήματα παρά ερμηνείες και απαντήσεις θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι δεν πρέπει να απογοητεύεστε γιατί είναι συστατικό της οικοδόμησης της γνώσης, η συνεχής διατύπωση ερωτημάτων και αμφιβολιών. Στη πρόοδο της επιστήμης έχουν μεγαλύτερη αξία τα σημαντικά ερωτήματα παρά οι προσωρινές ερμηνείες οι οποίες ενίοτε ανατρέπονται από την εξέλιξη της ίδιας της επιστήμης.

Φυσική Γ Γυμνασίου – Επαναληπτικές ασκήσεις και διαγωνίσματα

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΔιαγωνίσματαΕπαναληπτικές ΑσκήσειςΦυσικήΦυσική Γ Γυμνασίου Επαναληπτικές ασκήσειςΦυσική Γ΄ Γυμνασίου