Ποντιακό βιβλίο δραστηριοτήτων για παιδιά

Ποντιακό βιβλίο δραστηριοτήτων: Η παραμονή στο σπίτι αποτελεί την πιο ασφαλή προσέγγιση προστασίας του εαυτού μας και των γύρω μας από τον κορονοϊό. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας όμως οι γονείς έχουν κληθεί να βρουν ευφάνταστους τρόπους να απασχολήσουν τα παιδιά. Ο Στέφανος Ελευθεριάδης, ποντιακής καταγωγής ομογενής από την Αυστραλία, δημιούργησε το Pontian Activity Book ή αλλιώς Ποντιακό Βιβλίο Δραστηριοτήτων προκειμένου τα παιδιά να απασχοληθούν δημιουργικά.

Ο αυτοδίδακτος σκιτσογράφος δημιούργησε αυτό το βιβλίο με σκοπό να προσφέρει χαρά στους μικρούς φίλους που λόγω των συνθηκών μένουν σπίτι.

«Οι γονείς που το έχουν κατεβάσει σε PDF μού λένε ότι κατάφεραν με επιτυχία να απομακρύνουν τα παιδιά τους από τις ψηφιακές συσκευές και να μάθουν για τις φορεσιές των Ποντίων, για τα όργανα, για τους Μωμόγερους και για τον αλησμόνητο Πόντο».

Το βιβλίο περιλαμβάνει σκίτσα, τα οποία τα παιδιά καλούνται να τα χρωματίσουν και να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες. «Μπορούν όλοι να κατεβάσουν δωρεάν το βιβλίο μου σε PDF και να το εκτυπώσουν. Έχω κάνει πολλά ποντιακά σχέδια στο παρελθόν, τα οποία σήμερα εκτυπώνω σε μπλούζες και τα στέλνω σε όλον τον κόσμο» καταλήγει ο σκιτσογράφος.

Ποντιακό βιβλίο δραστηριοτήτων για παιδιά

PDFPontian Activity BookΒιβλίο ΔραστηριοτήτωνπαιδιάΠοντιακόΠοντιακό βιβλίο δραστηριοτήτωνΣτέφανος Ελευθεριάδης