Χρωμοσελίδες Ninjago

Χρωμοσελίδες Ninjago: Το LEGO Ninjago είναι ένα θέμα Lego που παρουσιάστηκε το 2011. Είναι το πρώτο που βασίζεται σε ninja μετά τη διακοπή του υποθέματος Ninja της γραμμής Castle το 2000. Ενώ διατηρεί ορισμένα στοιχεία αυτού του προηγούμενου θέματος, μία από τις κύριες διαφορές είναι μια πιο λεπτομερής συνοδευτική ιστορία, βασισμένη κυρίως στην τηλεοπτική σειρά στην οποία βασίζεται, Ninjago: Masters of Spinjitzu.

Το θέμα απολάμβανε τη δημοτικότητα και την επιτυχία κατά το πρώτο έτος, και άλλα δύο χρόνια τέθηκαν σε λειτουργία πριν από μια προγραμματισμένη διακοπή το 2013. Ωστόσο, μετά από ένα σύντομο κενό, η γραμμή αναβίωσε μετά από σχόλια από τους θαυμαστές και έκτοτε βρίσκεται σε παραγωγή.

Ο Γκάρμαντον έχει τον διακαή πόθο να καταλάβει την πόλη του Νinjago! Οι μόνοι που μπορούν να τον σταματήσουν ειναι οι έξι γενναίοι νεαροί Νίντζα με τα υπερσύγχρονα ρομπότ τους!

Αυτές ειναι ιδανικές Χρωμοσελίδες για τους φαν της σειράς Lego® Ninjago® και της νέας ταινίας, γεμάτο απίθανες ζωγραφιές που θα βοηθήσουν τους Νίντζα να κατατροπώσουν τον Γκάρμαντον και τον στρατό του!

Χρωμοσελίδες Ninjago

LEGO NinjagoLego ninjago για εκτυπωσηNinjagoζωγραφιες για εκτυπωση lego ninjagoΧρωμοσελίδεςΧρωμοσελίδες NinjagoΧρωμοσελίδες Ninjago pdf