Χρωμοσελίδες Χριστούγεννα

Χρωμοσελίδες Χριστούγεννα: Τα Χριστούγεννα είναι όλο και πιο κοντά και οι χρωμοσελίδες μας είναι τόσο γιορτινές, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, όποιες από τις χρωμοσελίδες σας αρέσουν και να τις εκτυπώσετε.

Εκτός από τα παιχνίδια και τα δώρα των ημερών, στα παιδιά αρέσει να συμμετέχουν σε κατασκευές, μαγειρικές και διάφορες άλλες χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες. Μία από αυτές είναι και η ζωγραφική.

Τους αρέσει να βλέπουν χρώματα, να ανακατεύουν χρώματα και να δοκιμάζουν τα χρώματα αυτά σε τοίχους, χαρτιά, τραπέζια, καρέκλες και γενικότερα όπου βρουν. Είναι ο δικός τους τρόπος δημιουργίας και ειδικά τα πρώτα 2-3 χρόνια.

Έχετε αναρωτηθεί όμως ποτέ τι προσφέρει η ζωγραφική σε ένα παιδί;

  • Του δίνει την ευκαιρία να γίνει παρατηρητικό
  • Το κάνει να νιώσει αυτοπεποίθηση για το έργο του
  • Αποκτά κριτική σκέψη μέσα από τον καλλιτεχνικό κόσμο
  • Μαθαίνει να συνεργάζεται και να επικοινωνεί
  • Βοηθά στη συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού σας
  • Είναι ένα είδος εκτόνωσης
  • Το βοηθά να χαλαρώσει

Δεν είναι τυχαίο που ο Benjamin Franklin εισήγαγε τη διδασκαλία των εικαστικών στα σχολεία της Αμερικής. Για αυτό λοιπόν αυτά τα Χριστούγεννα αντί να δώσετε στο παιδί σας το τάμπλετ ή το κινητό στα χέρια, εκτυπώστε μία, δύο ή όλες τις χρωμοσελίδες μας και ζητήστε τους να φτιάξουν όμορφες ζωγραφιές που θα χαρίσουν ως χριστουγεννιάτικες κάρτες στους φίλους και τους συγγενείς.

Παρακάτω βρήκαμε τις πιο όμορφες χρωμοσελίδες για τα παιδιά σας. Απλά αποθηκεύστε τις στο desktop του υπολογιστή σας και εκτυπώστε τις.

Καλή διασκέδαση!

Χρωμοσελίδες Χριστούγεννα

εκτυπώστεζωγραφιες για εκτυπωσηΧριστούγενναχριστουγεννιάτικεςχριστουγεννιάτικες δραστηριότητεςχριστουγεννιάτικες ζωγραφιέςχριστουγεννιατικες ζωγραφιες για εκτυπωσηΧρωμοσελίδεςΧρωμοσελίδες Χριστούγεννα