Οδηγίες Webex για Μαθητές

Οδηγίες Webex για Μαθητές: Το WebEx Meeting είναι λογισμικό εικονικής διάσκεψης που επιτρέπει στους χρήστες του να συνεργάζονται σε ένα online περιβάλλον. Προσφέρει ολοκληρωμένη κοινή χρήση ήχου, βίντεο και περιεχομένου και ασφαλείς διαδικτυακές συναντήσεις  από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ή κινητή συσκευή ή συσκευή βίντεο.

Οδηγίες Webex για Μαθητές

Αρχικά θα χρειαστεί να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα στο υπολογιστή σου και στη συνέχεια να προσκαλέσεις τους μαθητές σου στη συνάντηση που έχεις δημιουργήσει. Οι μαθητές  δε χρειάζεται να κατεβάσουν το πρόγραμμα στον υπολογιστή τους ούτε  να δημιουργήσουν λογαριασμό.

Κατεβάστε το ΕΔΩ

Ένα στοιχείο που ξεχωρίζει αυτό το εργαλείο από τους ανταγωνιστές του είναι η δυνατότητα που δίνει στους συμμετέχοντες να βλέπουν στις οθόνες τους ταυτόχρονα όλο το υλικό που σχετίζεται με τη διάσκεψη, να το προσαρμόζουν και να το μετακινούν, όπως και όποτε επιθυμούν.

Βίντεο χρήσης της πλατφόρμας Webex

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο που περιγράφει βήμα προς βήμα τη χρήση της εφαρμογής Webex, που αποτελεί την επίσημη, δωρεάν παρεχόμενη, πλατφόρμα του ΥΠΑΙΘ για τη σύγχρονη, δηλαδή σε πραγματικό χρόνο, τηλεκπαίδευση. Οδηγίες Webex για Μαθητές

Webex Meetings tutorial | Για μαθητές – Οδηγίες για εξ αποστάσεως εκπαίδευση (pc και κινητό)

Για μαθητές – Οδηγίες για εξ αποστάσεως εκπαίδευση απο κινητό

Σημεία ιδιαίτερης προσοχής.

  • Ο εκπαιδευτικός θα χρειαστεί να εγκαταστήσει το πρόγραμμα στο υπολογιστή του και στη συνέχεια να προσκαλέσει τους μαθητές του στη συνάντηση που έχει δημιουργήσει
  • Είναι προτιμότερο να κάνετε εγκατάσταση με τον προσωπικό σας σύνδεσμο ενεργοποίησης (Activate) στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) που είναι καταχωρημένη στο myschool. Να μην δημιουργείτε δωρεάν λογαριασμό Webex (start for free). Εάν δεν σας έχει σταλεί τέτοιο email ενεργοποίησης από το ΥΠΑΙΘ με τίτλο «Ministry of Education Greece has invited you to Cisco Webex», είναι καλύτερα να αναζητήσετε τους λόγους.

Το περιεχόμενο του email είναι:

  • Οι μαθητές, δεν είναι απαραίτητο να εγκαταστήσουν το λογισμικό Webex meetingsστον υπολογιστή τους μιας και μπορεί να τρέξει και ως web εφαρμογή. Να περιμένετε να σας σταλεί πρόσκληση στην τηλεδιάσκεψη από τον καθηγητή σας.
  • Κάθε εκπαιδευτικός αποστέλλει το σύνδεσμο της προσωπικής του ψηφιακής τάξης στους μαθητές του μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος. Με αυτόν τον τρόπο, οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν σε όλα τα μαθήματα πατώντας απλώς τον αντίστοιχο σύνδεσμο, χωρίς να απαιτείται η δημιουργία προσωπικού λογαριασμού στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Χρήσιμες Οδηγίες

  1. οδηγίες εγκατάστασης (Webex Meetings)
  2.  οδηγίες χρήσης (Webex Meetings)
  3. Οδηγίες για εξ αποστάσεως εκπαίδευση για τον καθηγητή 
  4.  Οδηγίες χρήσης webex  from Theresa Giakoumatou
  5. Οδηγίες για συμμετέχοντες σε τηλεδιασκέψεις from Theresa Giakoumatou
  6. How to | Webex Meetings (28 βίντεο, ενημέρωση στις 20 Δεκ 2019)
  7. Presenting Your PowerPoint in webex meetings
  8. How To Share Content During a Cisco Webex Meetings
Cisco webex meetings ελληνικαWebexWebEx MeetingWebex Meetings ελληνικαWebex εγκαταστασηwebex εγκατασταση για μαθητες downloadwebex υπουργειο παιδειαςwebex.exe εγκαταστασημαθητέςΟδηγίεςΟδηγίες WebexΟδηγίες Webex για ΜαθητέςΣυνδεση webexΤηλεδιασκεψη webex