Γιορτή του πατέρα νηπιαγωγείο

Γιορτή του πατέρα νηπιαγωγείο: Κάποτε, την ημέρα της γιορτής της μητέρας άκουσα έναν μπαμπά να λέει: «Την μητέρα τη θυμόμαστε και την γιορτάζουμε πάντα. Αυτόν τον καημένο τον πατέρα, ποιος τον θυμάται…;» Το συγκεκριμένο άρθρο λοιπόν, όπως καταλάβατε πολύ καλά και από τον τίτλο, είναι αφιερωμένο στους μπαμπάδες μας…

Γιορτή του πατέρα νηπιαγωγείο

Όπως λέει και το ρητό «Μάνα είναι μόνο μία» !!! Το ίδιο όμως ισχύει και για το γλυκό μας τον μπαμπά. Πόσες φορές έχουμε παίξει μαζί του και πόσες ακόμη μας κουβάλησε στους ώμους του όταν ήμασταν μικροί;

Πόσες φορές δεν τρέξαμε σ’αυτόν για μια συμβουλή ή όταν θέλαμε χαρτζιλίκι; Ποιος μας έμαθε να κάνουμε ποδήλατο και ποιος μας άφησε να πάμε εκείνη τη βόλτα ως αργά; Ποιος μας έλεγε απίθανες ιστορίες με δράκους και πριγκίπισσες και κρεμούσε μια ξύλινη κούνια από το κλαδί του δέντρου τα καλοκαίρια; Και η μόνη του ανταμοιβή ήταν πάντα μια αγκαλιά και ένα γλυκό φιλί!

Γιορτή του Πατέρα φύλλα εργασίας

Οι περισσότεροι από εμάς, δε γιορτάζουμε τη συγκεκριμένη γιορτή, μιας και πέφτει πάντα την 3η Κυριακή του Ιουνίου, όπου τα σχολεία έχουν ήδη κλείσει.

Παρόλ’αυτά, μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας κάποια κατασκευούλα στο σπίτι με τα μικρά μας ή ακόμη καλύτερα, να ετοιμάσουμε κάτι λίγο πριν τελειώσει η σχολική χρονιά!!!

Γιορτή του ΠατέραΓιορτή του πατέρα νηπιαγωγείοΝηπιαγωγείο