Δημιουργική Απασχόληση για παιδιά

Δημιουργική Απασχόληση για παιδιά: Στο early learning centre, πιστεύουμε ότι το παιχνίδι είναι το ίδιο σημαντικό για το παιδί όσο είναι η τροφή και η αγάπη.

Δημιουργική Απασχόληση για παιδιά

Τώρα που μένουμε σπίτι, είναι ευκαιρία να απασχολήσουμε τα παιδιά μας δημιουργικά και όμορφα.

Για το λόγο αυτό έχουμε δημιουργήσει ιδέες δημιουργικής απασχόλησης .

Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό και εύκολο τρόπο με τον οποίο μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι τα παιδιά παίζουν όσο ακριβώς χρειάζονται. Το παιχνίδι χωρίζεται σε τρεις απλές κατηγορίες.

Η Ώρα για παιχνίδι σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με παιδιά τας και να μιλήσετε ενώ διασκεδάζετε παρέα!

Χρήσιμες συμβουλές για ένα επιτυχημένο παιχνίδι:

  1. Επιλέξτε εκ των προτέρων ένα φύλλο δραστηριότητας. Σιγουρευτείτε ότι κάθε φορά εναλλάσσετε την κατηγορία παιχνιδιού για να εξασφαλιστεί μια ισορροπία, π.χ. 1η φορά- Δημιουργικό Παιχνίδι, 2η φορά– Παιχνίδι Φαντασίας, 3η φορά– Παιχνίδι Δραστηριοτήτων.
  2. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προετοιμαστεί εγκαίρως, όπως για παράδειγμα να εκτυπώσετε  τα πατρόν, να βρείτε τα υλικά και να κόψετε τα διάφορα πράγματα. Για ορισμένες δραστηριότητες θα χρειαστείτε ένα CD player έτοιμο ή το κινητό σας για να παίξετε τραγούδια.
  3. Παρακαλούμε πάρτε πρωτοβουλίες όσον αφορά την ανεύρεση των υλικών για το Παιχνίδι. Μπορείτε να βρείτε τα υλικά που θα χρειαστείτε στην κατηγορία τέχνη & δημιουργικότητα.
  4. Στις περισσότερες δραστηριότητες έχουμε συμπεριλάβει τα εικονίδια 3 κύριων δεξιοτήτων που επεξηγούν πως βοηθάει το παιχνίδι που παίζετε την ανάπτυξη του παιδιού σας.
  5. Οι δραστηριότητες απευθύνονται στην ηλικιακή ομάδα των παιδιών από 3-6 ετών. Τα μεγαλύτερα παιδιά θα ολοκληρώσουν πιο εύκολα την κύρια δραστηριότητα από τα μικρότερα που μπορεί να θέλουν να συμμετάσχουν μόνο στο τέλος στο τραγουδάκι.
  6. Όταν τελειώσει η ώρα για παιχνίδι, επιβραβεύστε το  κάθε παιδί για τη συμμετοχή του
  7. Καθιερώστε μία ώρα που θα κάνετε την δραστηριότητα με τα μικρά σας. Ανακοινώστε τους από την προηγούμενη το θέμα της επόμενης δραστηριότητας και δημιουργήστε την ανάλογη προσμονή! Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και όλα θα πάνε τέλεια!

Καλη σας διασκέδαση!

Δραστηριότητες Δημιουργικού Παιχνιδιού

Δραστηριότητες Παιχνιδιού Φαντασίας

Δραστηριότητες Παιχνιδιού Δραστηριοτήτων

Δημιουργική ΑπασχόλησηΔημιουργική Απασχόληση για παιδιάδημιουργικη απασχοληση για παιδια θεσεις εργασιαςδραστηριότητες για παιδιά 2 ετών εκτος σπιτιουδραστηριότητες για παιδιά 2 ετών εντος σπιτιουεκπαιδευτικες δραστηριοτητες για παιδια 3 ετωνιδεες για δημιουργικη απασχοληση για παιδιαιδεες για παιχνιδια με παιδια στο σπιτιπρωτοτυπες δραστηριοτητες για παιδιαπως να απασχολήσετε τα παιδια στο σπιτι