Matheno.gr
Δωρεάν ψηφιακά σχολικά βοηθήματα, λυσάρια,

Χρωμοσελίδες Roblox

0

Χρωμοσελίδες Roblox: Το Roblox είναι μια πλατφόρμα online παιχνιδιού που επιτρέπει στους χρήστες να σχεδιάζουν τα δικά τους παιχνίδια και να παίζουν μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών τύπων παιχνιδιών που δημιουργούνται από άλλους χρήστες. Διαφημίζεται ως «πλατφόρμα φαντασίας» που επιτρέπει στους χρήστες της να αναπτύξουν ή να παίξουν εκατομμύρια τρισδιάστατα διαδικτυακά παιχνίδια.

Χρωμοσελίδες Roblox

Περιγράφεται ως ιστότοπος που δημιουργήθηκε για παίκτες από παίκτες. Η άλλη κύρια λειτουργία της πλατφόρμας είναι η κοινωνικοποίηση. Oι χρήστες ενθαρρύνονται να γίνουν φίλοι με άλλους διαδικτυακούς παίκτες. Ο ιστότοπος επιτρέπει στους χρήστες να «φανταστούν, να κοινωνικοποιηθούν, να συνομιλήσουν, να παίξουν, να δημιουργήσουν, να αλληλοεπιδράσουν και να συσχετιστούν με άλλους με ποικίλους τρόπους». Το Roblox Suite επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν το δικό τους παιχνίδι ή να δημιουργήσουν έναν άλλο κόσμο με φίλους ή «εικονικούς εξερευνητές».

Το Roblox κυκλοφόρησε το 2007 και από τον καλοκαίρι του 2019 έχει πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως. Είναι διαθέσιμο για λήψη ως εφαρμογή τόσο σε Android όσο και σε IΟS και αναφέρεται ως 12+ με τη συμβουλή Γονικής καθοδήγησης. Οι χρήστες μπορούν επίσης να παίξουν το παιχνίδι σε tablet, PC, XBox One ή συσκευές Amazon.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές χρωμοσελίδες:

Μπορεί να σας Αρέσουν

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Ακολουθήστε μας

Με ένα Like στην σελίδα μας θα μαθαίνετε τα νέα μας ...


This will close in 0 seconds